Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Retourneren

Uw bestelling 14 dagen op zicht
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. U betaalt zelf retourkosten. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zal Mannenmode de Rooij het bedrag, op uw rekening terugstorten. Wanneer een complete order retour komt zullen ook de verzendkosten aan u teruggestort worden, de retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Denkt u daarbij aan gedragen schoenen c.q. laarzen, die onverkoopbaar zijn geworden. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

 

Retouren
Retouren dienen bij Mannenmode de Rooij te worden ingeleverd of per post te worden afgeleverd binnen de daarvoor geldende termijn van 14 dagen na ontvangst van de zending, onder vermelding van de reden van retour en met de kassabon/pakbon/retourbon bijgevoegd. Vermeld hierbij uw naam, adres, Ibanrekeningnummer en telefoonnummer zodat kan worden zorggedragen voor een juiste afhandeling.
De verzendkosten van de eerste ruilzending aan u wordt door Mannenmode de Rooij betaald. Retourkosten zijn te allen tijde voor uw eigen rekening. De verzendkosten van een tweede ruiling op dezelfde order komt volledig voor uw eigen rekening.
We streven ernaar de eerstvolgende maandag na ontvangst van het retourpakket het bedrag aan u terug te storten. Een betaling kan enkele dagen onderweg zijn bij een overschrijving naar een andere bank. Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat de betaling wordt overgemaakt. Excuses hiervoor en dank voor uw begrip.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok